Pentu meiltä?

Tavoitteenani on kasvattaa hyväluontoisia, rotumääritelmän mukaisia siperiahuskyja, jotka tekevät innokkaasti töitä valjaissa. Jalostukseen käyttämäni koirien tulee olla hyvin käsiteltäviä, avoimia, sosiaalisia, ja hyvähermoisia. Koirilla pitää olla hyvä ruokahalu. Koirilla on vähintään silmät peilattu terveiksi. Vähintään toisella vanhemmalla on oltava hyväksytty tulos kisoista (sprintti, MD, tai LD) tai käyttökokeista, sama koskee myös näyttelytulosta.
 
Pennut kasvavat sisätiloissa, tottuen kodin ääniin, lapsiin, muihin koiriin, ja kissoihin. Pentujen kanssa vietetään paljon aikaa, ja ne tottuvat käsittelyyn, kuten pesuun, ja kynsienleikkaukseen. Pennut luovutetaan uusiin koteihin
- 4 x madotettuina
- Eläinlääkärin tarkastamina
- Sirutettuina
- Rekisteröityinä Suomen Kennelliittoon.
 
Pennuista tehdään viralliset Suomen Kennelliiton myynti/sijotus sopimukset. Pennut saavat uuteen kotiin muuttaessaan mukaansa kirjalliset hoito-ohjeet, pentupakkauksen, ja kasvattajan tuki seuraa pennun mukana 24/7, läpi koko koiran elämän. Uudet kasvattien omistajat liitän vuodeksi Suomen Siperianhusky-seuran jäseneksi. 
 
Kasvaessaan isoiksi, otan mielelläni kasvattejamme valjakkotreeneihin mukaan.

Jos kiinnostuit pennuistamme, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostiini, tai soita, ja kerro, miksi valitsit juuri siperianhuskyn? Mitä aiot harrastaa huskyn kanssa? Onko sinulla aiempaa kokemusta rodusta? Asumismuotosi, ja perheenjäsenesi? Onko muita koiria? Oletko valmis pitämään kasvattajaan yhteyttä? 
 
Pennut luovutan harrastaviin, rodun tunteviin koteihin. Koteihin, missä ymmärretään rodun käyttöominaisuudet.